Sommar, sommar och sommar!

Hej!

Nu är det verkligen varmt och har varit sedan i maj i stort sett. Det säger då matte. Jag har varit på en liten turné. Idre/Särna BK hade rallyslydnadstävling 8/7, där jag och matte gjorde debut. Det var kul!

Fotografering efter fullgjort uppdrag!!

Vi har också varit på Club Show i Ånnaboda. Där var det regn, sol, åska och blixt och när matte inte var beredd så smakade jag på hennes äggsmörgås. Hon blev inte glad. På lördag kväll fick jag vara i stugan med Jocke, Lina, Totte och Trasan. Totte är jag faster till och Trasan är min bror. Vi gick på promenad också. Matte och husse var på supé och löste musikquiz. De åt nog en del också:)

Här är vi på ”utkiksplatsen” i Ånnaboda. Jocke är fotograf.

Hemma igen och då säger matte att det blir för dåligt tränat när det är så varmt, så nu är det bad och simning som gäller. Rallylydnaden får vänta tills det blir svalare ute.

Jag i vassen.

Säker simmare

Nästa vecka ska vi åka till Ida Lindgren i Bårslöv för att träna inomhussök, Nose Work och Rally. Vi får verkligen hoppas på svalare väder.

Publicerad i Min vardag
En kommentar på “Sommar, sommar och sommar!
  1. Ann Lundin skriver:

    Så skönt för dig att få bada Thea! Tyvärr blir det nog varmt när vi är på kurs men det ska bli kul att ses igen! Puss på dig och hälsa matte och husse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*