Härliga augusti!

Hej på Er!

Det har hänt en hel del sen vi sist hördes av. Husse och matte har varit och kikat på husbil. Hoppas att vi får en snart. Tror det skulle vara mysigt.

Matte provar sängarna.

Husse verkar trivas som husbilschaufför.

Vi har varit på utsällning i Ronneby med många Astrospringrar på plats. Det gick bra för oss alla och jag och ”Gamla-mamla” gjorde en perfekt performance:) Att vara i ringen är fin-fint. Inte alltid så roligt på trimbordet. Allis husse Bengt har tagit denna bild. Vi bodde på Ronneby Brunn. Det var stora och fina rum. Vi firade bl a att Trasan blivit pappa igen. På kvällen innan utställningen var Lina, Ann, husse och matte på restaurang. De myste och åt gott tillsammans. Jag och Totte fick ligga i bilen, men som tur var så fick vi vara med på rummet och fira. Det var så bra ändå tills husse sa att vi skulle bada.

Så här är det alltid!

Under helgen har det varit spårprov i Torntorp. Jag och husse tog två första pris. Jag tycker det är viktigt att vara noggrann och säker på att jag är på rätt spår (hi, hi), så jag tog god tid på mig i startrutan. Det är så jag har lärt mig, och speciellt på elitpåren får man se upp, då det kan ha sprungit flera djur.

Här lagas det kolbullar över öppen eld. Gott tycker husse.

Vi träffade lilla Kristaras Katla i Torntorp. Hon leker med husses keps.

Här poserar jag när vi är klara.

Vi avslutade denna helg med en härlig skogspromenad. Vi provade lite apportering. Jag hörde att husse och matte skulle åka och kika på Östgötacupen för att få koll på hur det går till på riktigt, alltså med vatten- och fältprov.

 

Nu är jag faktikst lite trött! Sov Gott så hörs vi.

 

 

 

 

 

Publicerad i Min vardag
2 kommentarer på “Härliga augusti!
  1. Kaiza Kavat skriver:

    Heja Thea! Kul att du träffat syrran. 🙂
    Grattis till 1:orna i helgen. Roligt att vi ska träffas i Östergötland. Jag ska visst springa fint där säger matte. Ha det bra! /Kaiza Kavat matte och husse hälsar 🙂 🙂

  2. Ann Lundin skriver:

    Hej Thea! Snygg apport! Snart kan du starta på en cup! Puss från gamlamamla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*