Gott Nytt År

Hej alla!

Lägger in lite bilder att kika på. Det är förstås på mig och naturen. Det är Ida som tog bilderna när hon hälsade på oss under juldagarna. Lite snö har vi också fått, så att det är ett vitt lager i skogen. Jag gillar snön jättemycket! Även matte och husse tycker det är skönt när jag kan hålla mig ren. Det blir också lite ljusare ute! Fler bilder finns i galleriet.

På väg mot 2021

Världens bästa Thea önskar tillsammans med matte och husse er

Ett Gott Nytt År!!

Publicerad i Min vardag
2 kommentarer på “Gott Nytt År
  1. Ann Lundin skriver:

    Så vackra bilder! Gott nytt År på dig Thea! Hälsa matte och husse!

  2. Kaiza skriver:

    Vi önskar Er ett GOTT NYTT ÅR och hoppas att vi kan ses 2021!
    Kaiza 🙂 Husse och matte hälsar! 🙂 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*