Januarivinter

Hej!

Nu är det nytt år och det är kommit ganska mycket snö. Jag gillar snö eller rättare sagt älskar snö. Det är spännande att spåra och att RULLA sig i snön. Jag visar er fina bilder på, det ibland lite kalla, vinterlandskapet (ännu fler bilder finns i galleriet). Matte, husse och jag hoppas att vi ska kunna träffa hundvänner framåt vårkanten.

När det blir kallare än -15 åker det norska ulltäcket på!

Publicerad i Min vardag
En kommentar på “Januarivinter
  1. Ann Lundin skriver:

    Oj så mycket snö! Vi har också snö fast inte sådana mängder som ni. Här gillar hundarna också att busa i snön! Ha en fortsatt vacker och vit vinter och så hoppas vi att det går att ses till vår-sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*