På fjället

Hej!

I morse lyste solen så fint. Matte tyckte att vi skulle ta oss en tur på fjället. Det gjorde vi också. Vädret växlade dock snabbt och något finväder var det inte. Det var ganska gråkallt men jag höll igång och det var härligt med snö att rulla sig i:) Visar några bilder från fjället och hemma.

Matte har köpt en pingvin!?

Husse har köpt en uggla som ska skrämma bort skatorna som stjäl småfåglarnas mat.

Matte har dålig kondis och kommer på efterkälken.

Här ser ni hur hon släpar….

Full fart och härligt i snön.

Fjällvy

Här väntar jag på matte igen!

Stugorna där vi parkerade bilen. Fjället är fullt!!

Matte är äntligen uppe, snygga är de inte alltså matte och husse. Det är skillnad om ni tittar på mig:)

Publicerad i Min vardag
2 kommentarer på “På fjället
  1. Kaiza Kavat skriver:

    Wow vilken fin pingvin den kommer att lysa upp hela Hallosbacken. ;-)Ugglan den skrämmer både skator, kråkor och duvor säger matte. Inga bra fåglar att apportera, smakar urk. 🙁 Jag fick åka till skogen med husse och matte och det ska jag idag också. Det sägs att det fattas lingonris och mossa. Ha det gott! / Kaiza 🙂 matte och husse hälsar

  2. Ann Lundin skriver:

    Vilken härlig promenad på fjället! Vi har också promenerat i solen idag men det är väldigt vad det luktar skit på våra promenader. Matte håller krampaktigt i kopplen för hon tror att vi ska rulla oss i den härliga gödseln! Hemma finns det bara två odrägliga småttingar kvar. Fin pingvin och uggla du har fått men denna gången gick de inte att leka med! Puss från alla fyrbenta på kennel Astrospring’s!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*