Lill-husse på besök igen!

Hej allihopa!

Igår kväll kom lill-husse och Nathalie hem och hälsade på igen. Det var verkligen en trevlig överraskning! Nathalie hade med sin superkamera som kan fånga mig på bild till och med i mina snabbaste ögonblick. För att visa det så har vi lagt in ett galleri som heter ”Två tassar i marken räcker” i galleriet. När det går riktigt fort kan det se ut såhär:

Ann, vad gillar du min nya frilla?

Ann, vad gillar du min nya frilla?

Nu tokade vi oss inte bara utan jag passade på att bjuda på några modellbilder också:

En ståtlig springer i skogen.

En ståtlig springer i skogen.

En ståtlig springer i närbild.

En ståtlig springer i närbild.

Vi har dessutom hunnit med att träna litegrann och har lagt in några bilder även på det i galleriet.

Voff på Er!
// Thea

Taggar: , , ,
Publicerad i Min träning, Min vardag
En kommentar på “Lill-husse på besök igen!
  1. Ann Lundin skriver:

    Väldigt snygg frilla Thea! Är det senaste modet där uppe hos er?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*