Boring!

Hej!

Sedan sist vi hördes av har vi varit hos lill-matte, firat att hon fyllt år och blivit klar med sina studier:) Det var kul att bo i lägenhet med hela flocken. Matte var lite irriterad för jag väckte henne några gånger och smällde svansen mot madrassen, så att det hördes lång väg. Matte och lill-husse promenerade med mig mitt i city. Jag behövde träna på stadslivet, sa matte. Varför då, jag kan allt. Det var bara roliga upptäckter, men självklart trivs jag bäst hemma på gården. Men det har varit så tråkigt, för nu är matte sjuk och sedan ska hon åka till Birmingham och titta på hundar?! Varför? Hon har ju mig. Husse säger att vi ska få rapporter. Jag säger bara: ”Boring!”

IMG_20150302_184749

Matte gör mig fin! Nästa år åker jag med:)

IMG_20150221_170101

Här kastar jag mig i knäet på lill-husse.

 

Publicerad i Min vardag
2 kommentarer på “Boring!
  1. Ann Lundin skriver:

    Hundarna här hälsar att det är alldeles väldigt ”boring” även här för både husse och matte är sjuka. Pojkhundarna tycker också att det är synnerligen ”boring” att de inte får para Kajsa! Imorgon far Grappa och matte norrut för att träffa en annan kille. Hur schysst är det undrar Bubblan?! Hälsa matte att hon tittar noga på alla fina hundar i Birmingham! Kram från gamlamamla Ann!

  2. Eva-Lis & Håkan, Zaga , Allis skriver:

    Hej Thea! Här är det inte ”boring” vi har varit på turne och bott på hotell så nu vilar vi oss. Allis har träffat en snygg kille så vi får se vad det blir av det. 😉 Nu får du ju husse helt för dig själv i några dagar och det är inte dumt. Hälsa matte att hon tittar , tar kort och köper något fint till Dig i England! Trevlig resa önskar vi i Sunnansjö 🙂 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*