Glad Påsk

Glad Påsk!

Glad Påsk!

Glad påsk på Er alla önskar Thea och alla andra på Hallosbacken! Passa på att göra som kycklingen på bilden och vila i påsk och själv tänkte jag även ta med mig de andra och åka till Näbbön och fiska!

Taggar: , ,
Publicerad i Min vardag
3 kommentarer på “Glad Påsk
  1. Eva-Lis & Håkan, Zaga , Allis skriver:

    Glad Påsk till Er alla från oss i Sunnansjö! Fiska låter roligt tycker jag, Zaga tycker mest om att sola. Hoppas du får ett fint påskägg det hoppas vi på. Förresten det pratas om att vi ska få gå ett ”norskt spår i helgen”. Kram Allis m familj 🙂

  2. Maria & Stella skriver:

    Glad påsk på er alla!

  3. Ann Lundin skriver:

    Glad påsk i senaste laget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*