Norgeresa

Hej!

Nu har vi varit till Norge. Husse fick åka fram och tillbaka till Torsby för avmaskning innan det blev dags för avfärd till Elevrum. Gertrud har också sytt en ”pyjamas” som jag har över strumpan som gör att min päls blir fin efter bad.

20160810_210252

Jag på Gertruds arbetsbord provades ”pyjamasen”.

Det som hände var i stora drag var att: Trasan, min kullbror blev norsk utställningschampion. Jippi!! Vi fick träffa Perla vår kullsyster och Lina (Trasans matte) gjorde helgens prestation när hon tog sig över hängbron, till och från utställningsplatsen.

Thea och Bengt i Elverum_n

Jag och husse på bron över Glomma.

Nästa dag, alltså på söndag åkte vi till Lillehammer på utställning. Det var mycket vackert att titta på, på vägen dit. Vi åkte över bron, över sjön Mjösa och på vägen upp till Birkerbeinern fick Gamlamamla lite svindelkänsla. Ja, det är mycket som kan hända på en utställningshelg.

received_1363379400343161

Jag och ”Gamlamamla” på språng!

 

Publicerad i Min vardag, Utställning
3 kommentarer på “Norgeresa
  1. Eva-Lis & Håkan, Zaga , Allis skriver:

    Det kostar på att vara matte med både hängbroar och höjder.;-) Roligt med en syskonträff. 🙂 /Tjejerna på Trolludden 🙂 🙂 🙂

  2. Ann Lundin skriver:

    Vilken härlig helg vi hade! Så underbart väder!

  3. Lina skriver:

    Ja det var nog helgens stora prestation att klara av gung bron😜 Men stolt över att jag klarade det!! Och glad över att det dröjer tills nästa gång- eller då kan man ju ta den fasta bron!!😉Tack för en mysig helg!!!!☀️☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*