Träningsdag inför NVM i Danmark

Hej på Er.

Dagen efter Club Show packade husse om bilen och vi åkte till Skogaholm där vi skulle träna inför NVM. På programmet stod upptagsträning, samspårning, vildsvinskontakt samt ett långspår med störning av hjort och vildsvin. Upptagsträningen var korta spår, 10 meter, över väg där det gällde att snabbt hitta spåret och bestämma riktningen innan spåret tog slut. Mycket bra övning som jag löste mycket bra om jag får säga det själv. Samspårningen var ett långspår där vi gick 4 hundar och vi fick spåra 1/4 var med hundar och förare som störning. När jag skulle ringa i en vinkel så fick jag gå mellan de andra hundarna för att hitta utspåret. Jag brydde mig inte alls om att det fanns andra hundar i vägen. Vildsvinskontakten var läskig. Luktade väldigt konstigt men efter ett tag så gick jag fram och undersökte riktigt. Luktade inte gott. Sen tog vi en paus innan vi gick det riktiga spåret med mycket klurigheter. Tog spåret direkt och klarade alla svårigheter och hittade klöven. Visar lite bilder.

Dagen hölls i Skogaholm.

Gunilla E, Henrik, husse, Anders och Gunilla H

Från vänster husse/jag Karin/Hilda Gunilla/Enzo och Anders/Clara

Spårfokus!

Full koll på fotografen under passivitetsövningen

Jag och husse undersöker vildsvinet.

Fler bilder från dagen finns i galleriet.

Publicerad i Min träning
En kommentar på “Träningsdag inför NVM i Danmark
  1. Ann Lundin skriver:

    Det låter som en lyckad träningsträff! Kör så det ryker när du är i Danmark Thea! Lycka till även till husse! Hälsningar gamlamamla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*