Årskrönika för 2018

Hej allihop!

Ännu ett härligt år som snart är till ända. I år igen har jag valt att skriva i olika kategorier istället för månadsvis. Kategorierna är som följer:

Årets knäppaste:

Jag och husse ser björn på 15 meters avstånd och ingen blir rädd. Jag sover bakom husse så jag varken ser eller känner den förrän den får se, känna oss och tvärvänder. Detta hände under älgjakten. Matte tyckte inte ens det var roligt. Husse tog ingen bild, då han inte hade kameran för hand. Han ville inte flytta sig för att ta upp kameran, då han var rädd för att skrämma björnen.

Här ser ni att jag precis vaknat efter en skön sovstund.

Vi hade många dagar med finväder älgjakten,

Nu är jag vaken och beredd!

Årets nästa bästa:

Jag och husse är på spåret igen och vi blev 3:a på SM-uttagningen i juni.

Här är en bild på pristagarna.

Årets bästa: 

Att matte vågade starta med mig i Nybörjarklass i Rallylydnad (söndag 8/7). Vi fick kvalificerande poäng. Hoppas att hon fortsätter anmäla till tävlingar. Jag tycker det är jättekul! Det är Nose Work också som vi nyss börjat med.

Lyckliga och glada, bägge två.

I somras var det som alla vet väldigt varmt och jag badade massor. Det var väldigt skönt och jag fick lite ”frispel” efter att jag simmat, badat och lekt i vattnet.

 Årets roligaste: 

Matte väljer här SSRK:s utställning i juli lördag 7/7. Jag och ”Gamla-mamla” tog mitt andra CERT och jag blev BIR. Vilken rolig dag!! Ja den helgen kan vi säga att det flöt på, både lördag och söndag!!

Här är vi trimning i Charlottenberg inför utställningen i Sunne. Husse har sitt dieselverk med sig:) Vad gör inte en engagerad uppfödare:)

Här är vi efter vår fina prestation med domare Lars Widén som håller BIR-rosetten.

Jag, matte och ”Gamla-mamla” när vi väntar på finalen.

Årets tråkigaste: 

Det blev ingen start i Danmark där Husse och jag skulle försöka oss på att ta ett Nordiskt Championat i viltspår. Det blev för få anmälningar den sista helgen i oktober för att danskarna skulle anordna. Det är första året som en springer kan få ett championat.

Årets sötnos: 

Det är många: Lilla Kaiza, Tipp och Topp och så lilla Trolla som vi träffade i Stockholm. Jag, lill-husse och matte passade henne, när det var Stockholms hundmässa 8-9/12. Ja, ja jag var ju på utställning med ”Gamla-mamla”, Lina och husse. Det gick fin-fint! Bara så att ni vet så är jag är faster till lilla Trolla.

Klädd för att inte bli alltför våt inför Stockholms hundmässa.

Matte och trollungen;) Matte läser resultaten.

Sötnosen sover så skönt.

Vi lånade lill-husses lägenhet när vi valpvaktade.

Trolla

Tipp, Topp och Trolla

Kaiza på språng med apport

 

Årets bild (förutom julkoret));

julkort-2018

2018 års julkort

Är en bröllopsbild från lill-husse Albert och hans Belinda när de gifter sig.

Albert & Belinda

Årets prinsessa: 

Jag förstås 😉

Nu drar vi in i 2019!

2019-skutt

Skutt in i 2019!

Ett gott slut på 2018 och Ett Gott Nytt 2019 från oss alla på Hallosbacken till Er alla.

 

Publicerad i Min vardag
2 kommentarer på “Årskrönika för 2018
  1. Kaiza Kavat skriver:

    Vilket år du haft Thea! Härligt! Såg en bild av mig också när jag apporterar. 😉 Önskar Dig ett GOTT NYTT ÅR och vi ses 2019. 😉 / Kaiza 🙂 med matte och husse 🙂 🙂

  2. Ann Lundin skriver:

    Så härligt och roligt att läsa! Vilket bra år det var med fina resultat och ett vackert bröllop för lillhusse! Hoppas att nästa år blir lika bra! Hälsningar Ann och fyrbenta på kennel Astrospring’s!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*