Team Astrospring´s on tour

Hej alla!

Denna helg startade årets utställningstour. Malmö var platsen. Jag, husse och matte åkte ner till ”Gamla-mamla” på fredagskvällen för lite trim. De åt en supermiddag med gula kantareller som enligt matte bara smakade mer. På lördag morgon startade vi kl 05.00 från Vessigebro för att vara i god tid i Malmö. Vi hade Gossen, Humlan, Trasan med oss. Riff anslöt i Malmö. Han bor där:) Jag har lite bilder som jag visar er. Visst är jag lite lik brorsan Trasan. Han är dock mer sammanhållen än jag som gjorde årets debut i vimsigaste laget. Ja, ja de får träna mig mer de som jag bor hos. Mitt fel är det då inte. Jag är lagom road när matte skriver sånt om mig. Vimsig, jag ?!

Jag tittar bort när matte skriver på datorn.

Jag, fin hos ”Gamla-mamla”!

Jag, fin på utställningen. Så det så!!

Här är min fina bror med rosett och allt!

Här är fina Lina coh fina Trasan, ett oslagbart par.

Har visar Lina vem som är kung och drottning;)

Trasan och Lina, Ida och Riff, Ann med mig och Marianne och Humlan.

 

Nu ska jag, husse och matte ut på promenad i skoterspåren. Det har varit kallgrader i natt och det är fint att gå på snön. Sverige är verkligen ett avlångt land med varierade väderleksförhållanden. 15 grader varmt och sol i Malmö, Malung kallgrader och snö men med sol.

Vackert med vattnet och snön.

Tränar trav på egen hand.

Var är ni?

Idag fick jag apportera. Det var kul men skaren bar inte riktigt.

Full fart idag också;)

Publicerad i Min vardag
En kommentar på “Team Astrospring´s on tour
  1. Ann Lundin skriver:

    Det är alltid lika kul att träffa er! Leif hälsar att det var gula kantareller! Thea nästa gång vi ses ska vi ha ett bättre koppel och så får du ta och coola ner dig litet! Kram till er alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*