Älgjakt halvtid

Hej allihop!

Nu var det ett bra tag sedan… här händer massor av saker. Lill-husse har flyttat till hus och vi har varit där och hjälpt till. Ja, i alla fall jag.

Men nu är det dags att redovisa älgjakten – 19 i halvtid. 4 stora och 4 små har laget skjutit hittills. Det ska tydligen vara 7+7 innan de är nöjda. Ja, ja vi får väl se. Hur som helst är jag med husse för sjätte året i rad. I år har vi regn och snö, inte så kul och som ni ser behöver jag ha mina långa öron istoppade för att inte vara våt om dem hela dagarna.

Här ser ni mig så koncentrerad på dagens pass. Det gäller att ha span och vara beredd!!

Publicerad i Min vardag
En kommentar på “Älgjakt halvtid
  1. Ann Lundin says:

    Spännande tider för dig och husse! Skitjakt på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*