Maj månad

Hej!

Nu var det en dryg månad sedan vi hördes av. Tiden går snabbt, säger matte men ändå längtar hon till sommarlovet?! Matte och husse är ute och går vääääldigt mycket med mig. De är verkligen skogsmullar :). Dessutom har jag och matte varit på Nosework-kurs och vi ska kursa två helger till. Jag gillar verkligen det. Husse har börjat med spåren igen och det är bra när matte är med och babblar. Jag kan faktiskt hålla fokus både i Nosework och i spåren, så det så (filmbevis finns längst ner i inlägget)!

I början av helgen, 21 maj vid Västerdalälven, hade inte våren kommit så långt hos oss. Men idag, 24 maj, är det alldeles ljusgrönt i björkarna!
Jag och husse igår under ”Skogsmulle-turen”.
Publicerad i Min vardag
En kommentar på “Maj månad
  1. Ann Lundin skriver:

    Äntligen vår hos er! Här är det försommar! Bra fokus på Thea! Det lovar gott! Kram från gamlamamla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*