Det var ett tag sedan…

Hej på Er! Nu var det ett tag sedan vi hördes…Allt bra hos oss. Här ligger jag bekvämt och vilar på matte. Visst ser det skönt ut.

Visst ser det skönt ut!

Visst ser det skönt ut!

Ibland duger mattan...

Ibland duger mattan…

Husse och jag pratar!

Husse och jag pratar!

Vi har haft konstigt väder här hos oss. Alldeles för varmt för årstiden och se hur det blir för mig. Usch det är inte roligt!

Utrustad

Publicerad i Min vardag
2 kommentarer på “Det var ett tag sedan…
 1. Lina says:

  Hej! Oj vad du är lik din bror på första bilden! Kul att se att allt är bra med dig. Trasan är pigg och glad och vi tränar lydnad och inkallning i skogen då han ibland har lite annat i nosen på våra rundor. Ha det bra! Lina och Trasan

  • Anna says:

   Hej Trasan och Lina!

   Kul att höra att du är lika snygg som jag! 🙂 Husse säger att jag kan inkallning perfekt med pipa, men matte är lite tveksam. Hon säger att det kanske inte fungerar med alla störningar som kan inträffa. Som ni vet är jag dock husses hund! Hoppas att ni kan komma och hälsa på oss till sommaren tillsammans med Ann.

   Mvh
   Thea, Anna och Bengt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*