Plocka fastlagsris

Hej allihopa!

Idag gav vi oss ut i skogen för att plocka fastlagsris. Det var mycket snö i skogen och lill-husse, gammel-matte och matte fick kämpa hårt för att få tag i riset.

Pratar lite med matte om hur riset ska plockas!

Pratar lite med matte om hur riset ska plockas!

En snabb ris-plockare!

En snabb ris-plockare!

Jag hjälpte dock till på absolut bästa sätt och plockade de kvistarna som jag kunde och vi fick ihop lite ris.

Nu har vi lite ris.

Nu har vi lite ris.

Dessutom provade vi på att åka i en bil jag inte åkt i förut. Vi tog oss ut på hala vägar med hjälp av morfars Jeep. Den har en stor koffert och stora fönster som jag ser ut genom. Dessutom finns det inget galler så jag kan pussa alla i bilen hur mycket jag vill! Så här ser jag ut i bilen:

jeepen

Här trivs jag.

jeepen

Skön bil!

Taggar: , ,
Publicerad i Min vardag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*