Spårträning med Torsten

I kväll har vi gjort något som jag gillade skarpt. Vi träffade en farbror som heter Torsten och han var intressant vill jag lova. Plötsligt försvann han och husse ut i skogen och efter ett tag var de tillbaka. Undrar vad de gjorde? Sen fick jag komma ut i det fria och man satte på mig spårsele och långt rep sen visade husse mig på ett ställe på backen och sa spår. Jag kände direkt att det var en intressant doft och följde spåret jättebra. Efter ett tag så låg det en älgklöv på backen och jag blev jätteglad. Sen blev det skogsfika och ett till spår som också gick jättebra. Torsten tyckte det gick bra och vi kör i morgon igen. Får se om vi får till några mer kort då så ni får se vad jag har för mig. Vi hörs!

Då var spår 2 klart för idag

Då var spår 2 klart för idag

Fint grepp om älgklöven

Fint grepp om älgklöven

 

Taggar: ,
Publicerad i Min träning
En kommentar på “Spårträning med Torsten
  1. Eva-Lis & Håkan skriver:

    Heja Thea!
    Ni har den bästa läromästaren i spår som finns! Torsten han går inte av för hackor och är en toppen pedagog. Han har alltid något gott att säga. 🙂 Lycka till så ses vi i spårskogen snart!

    Allis & Zaga, med matte och husee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*