Besök hos ”gamlamamla”

Hej alla!

I helgen hände något verkligt kul! Jag, matte och husse åkte till Halmstad och bodde på hotell. Där fick jag lära mig åka hiss och se en stor stad, när vi gick våra promenader. På lördagen var vi hos Ann och Leif. Det var inte så kul till att börja med. Ann ryckte bort hår på mitt huvud, usch, sedan var det lite mer fix med min päls. Det var ok. Jag fick också träffa valparna. Först blev jag lite förskräckt och tyckte de var lite ”påträngande”, men sedan sprang vi runt på gården och lekte. Jag var snabbast, se bilderna i galleriet.

Här nedan följer lite bilder, när Ann gör mig snygg och visar mig. Det var härligt att springa med Ann. Det gillade jag!

På klippbordet hos Ann

På klippbordet hos Ann

Ann och jag

Ann och jag

Se så snyggt vi springer!

Se så snyggt vi springer!

Publicerad i Min vardag
3 kommentarer på “Besök hos ”gamlamamla”
  1. Ann Lundin skriver:

    Det var så roligt att få träffa dig igen Thea! Så fin du har blivit! Se nu till att få litet mer mat av din matte och husse så blir det kanon!
    Hälsningar Ann!

    • Thea Cervin skriver:

      Hej Ann!
      Jag håller med dig! Husse och matte glufsade i sig av maten. Matte älskar Janssons och rabarberkaka, men lite kunde de ju dela med sig av det goda:)

  2. Eva-Lis & Håkan skriver:

    Åh så fin du blivit hos min farmor och springer duktigt det gör du också. Den lilla Kajsa är ju min halvsyster och ganska lika är vi också i alla fall i färgen. Ha det gott!

    Allis Brallis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*