Händelserik helg!

Hej alla!

Nu tror jag att husse och matte fått fnatt. I lördags var det träning med extra allt. Det var en prova-på-dag i Malungsfors på Brukshundklubben. Vi körde lite lydnad och rallylydnad. Matte var ganska nöjd med mig, men själv är hon lite vimsig och tankspridd!! Kolla bara när hon får luta sig bakåt för att komma i håg vad det stod på skylten.

Idag har vi varit på jakt- och apporteringsträning. Samma gamla visa. Vimsig matte och smart hund. Jag tror att matte behöver åka på kurs själv först, så hon får tänka klart…. om hon kan (ha, ha). Hon går för snabbt och säger fel kommando osv. Jag tycker allt är lätt som en plätt!! Jag visar några bilder från dagen

Jag och matte vilar lite

Alltid redo!

Full fart!

Publicerad i Min träning
En kommentar på “Händelserik helg!
  1. Ann Lundin skriver:

    Snygg rally!!! Ut och tävla nu!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*