Rolig dag!!

Hej alla!

Idag kom Eva-Lis, Håkan, Allis, Millan och Zaga på besök. Jag hann med ett spår, lite träning (rally och apportering), tassklippning av Eva-Lis och dessutom en pratstund med Millan som var en ny bekantskap för mig:) Hon var så söt, tyckte jag. Millan visade mig så fint hon kunde stå. Hon ska snart på utställning. Jag visar er lite bilder som Eva-Lis har tagit. Jag höll på att glömma att jag fick en ”Råååsa Ninis” av dem. Jag tror det var en present från alla fem. Jag gillar mjukisdjur som ni vet. Matte som snart fyller år fick en flugfångare. Det var bra, så slipper jag jaga dem.

Sele på

Det gäller att hänga på. Nu kör vi!

Har vi gått rätt?! Nya appen testas!

Jag gjorde det bra oavsett app! Vi kan gå nu, eller hur?

Nöjda med spårarbetet.

Jag väntar på att få hämta!

Greppet blev inte det bästa:( men plus för farten:)

Jag och nya ”Råååsa Ninisen”

Fotgående

Plats

Tack och hej för idag. Nu ska jag sussa!

Publicerad i Min träning, Min vardag
2 kommentarer på “Rolig dag!!
  1. Zaga , Allis, Millan skriver:

    Tack för en jätte trevlig dag! Vi ses till helgen!!/ Millan, Allis och Zagisen hälsar också och husse och matte förstås. 🙂

  2. Ann Lundin skriver:

    Så härligt ni har haft! Vilken fin present Thea! Puss från gamlamamla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*