Danmark m m

Hej allihop!

I slutet av april åkte jag och husse till Danmark för att gå spår. Vi sov över i Varberg både på dit- och hemväg.

Strandpromenad runt Varbergs fästning

En natt i Danmark blev det också. Det var spännande och allting började bra. Såhär börjar de danske när det ska bli spåra av.

Vi startade som ekipage nr 4 av 5. Vi fick förstås vänta några timmar dvs från 09.00 till 13.30. Vädret hade under natten ändrat sig och det också sedan spåren lagts. Det hade varit mycket varmt i flera dygn och slagit om till väldigt mycket regn. Som sagt jag hittade spårstarten och sedan bar det iväg. I ett par traktorspår tog det stopp. Jag kunde inte längre känna spåret och vi fick avsluta där. Tyvärr så gick ingen av de startande hundarna till spårslut. Det är att ta nya tag, säger husse:)

Husse och matte har inte fått så många rosetter genom åren säger de. Så min CK- och ReservCERT-rosett kom med posten. Fina var de!

Vi som gillar rosetter!

30 april åkte vi till Trolludden och jag lekte med Kaiza. Ingegärd, Håkan och Eva-Lis hade fixat mycket god mat som de tvåbenta glufsade i sig. Det var jätteroligt!!

Jag och Kaiza

Matte och jag har också gått en liten rallybana på gården. Matte tyckte vi kunde träna i lite regn och blåst. Det var starten för denna säsong. Matte säger sig vara mycket nöjd samtidigt som jag tycker hon kan förbereda mig lite bättre. Hon har så jädra bråttom ibland. Det är då inte mitt fel att hon stegar iväg i 100 knyck 😉

På måndag kväll bär det av till Pernilla för lite träning. Min husse och matte åker 20 mil enkel resa. Ja, lite tokiga är de. Rapport med bild och text kommer.

 

Publicerad i Min träning, Min vardag
2 kommentarer på “Danmark m m
  1. Ann Lundin skriver:

    Fin rallybana! Lycka till på träningen imorgon! Hälsningar Gamlamamla!

  2. Kaiza Kavat skriver:

    Hej! Va roligt vi hade när våra hussar och mattar åt och pratade. Hopp och lek och studs. Lycka till med träningen! Kram Kaiza 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*