Pernillaträning

Filmerna visar startrutin vänster sida – tre steg bak – ingång höger sida och till sist startrutin höger sida. Både jag och matte nöjda med den avslutande filmsnutten (startrutin höger sida) efter en timmes intensivträning.

Matte säger att hon tycker att jag sköter mig bra. Hon däremot måste lära sig ta lika långa steg när vi går bakåt och hålla händerna i styr. Hon fick hemläxa i att träna stadga i positionerna, öka min ordförståelse och inte vimsa runt med händerna och kroppen. Hon behöver träna sin kroppskontroll och timing. För min del så gjorde jag dagens prestation, då jag hade tre katter som åskadare, så nära att både husse och Pernilla var tvungna att schasa iväg de nyfikna åskadarna. Pernilla tipsade också matte om att när jag hoppar och ”bråkar”, ska matte vända sig bort från mig och att jag endast ska få uppmärksamhet om jag har alla fyra tassar i backen. Ja, ja vi får se hur hon klarar det 😉 I månadsskiftet maj/juni åker vi till Pernilla igen för en träningshelg. Hoppas att matte tränat då så jag slipper skämmas!

 

Publicerad i Min träning
En kommentar på “Pernillaträning
  1. Ann Lundin skriver:

    Vilken bra träning! Jobba nu hårt till nästa tillfälle både matte och Thea! Kram från Vessigebero!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*