Min midsommarhelg!

Hej allihop!

På midsommarafton var vi ute på turné med farmor, Jompa, husse och matte. Vi åkte till Venjan, Kättbo, Gävunda, Siknäs, Finngruvan, Landbobyn, Vansbro, Äppelbo och hem igen. Alla tyckte det var en trevlig åktur. Jag tyckte det var bäst när jag fick springa runt på höjden vid Kättbo kapell.

Husse och jag vi kapellet.
Fin usikt, fast vi skymmer lite;)
Fin utsikt från kapellet.
Vägskyltar i Dalarna (Venjan).

Idag har jag lekt med Sixten ute på gården. Matte och jag har tränat riktningsrutan i position. På kvällen åkte vi ut på en långtur i skogen. Husse och jag tränade apportering. Lite svårt är det. Jag är mest van vid att det är matte och jag som jobbar tillsammans.

S:t Pers nycklar
Koncentration före apportkommando.
Snart!!
Avlämning till husse!

Önskar er alla en trevlig fortsättning på helgen, så hörs vi snart igen!

Publicerad i Min vardag
En kommentar på “Min midsommarhelg!
  1. Kaiza Kavat says:

    Hej! Vilken trevlig midsommar du haft. Jag har inte tränat någonting för jag har haft Wilhelm här och då fick jag vara både jakthund och polishund. Ha en fortsatt skön sommar! /Kaiza 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*