Nationaldagsfirande med jaktkurs

Hej allihop!

Då var det dags igen. Jag var hemma tre dagar innan vi åter drog iväg på kurs. Denna gång var det jaktkurs i SSRK Dalarnas regi. Eva-Lis och Håkan hade fixat marker och höll kursledaren med mat och annat gott. Matte och husse åt en god kaka. Jag fick inget:(

Nu var det husses tur. Jag är inte så van att matte sitter och tittar medan husse och jag jobbar. Han får nog vara lite mer tydlig med att det är vi, annars blir det som en störning för mig;) Fin inkallning av mig.

Husse ska just lämna mig för att vi ska göra en inkallning.

Här är det som när man var på kurs förr i världen, säger matte. Gå på led och gå mellan hundar i zick-zack.

I skogen tillsammans med de deltagande ekipagen.
Nu är husse på väg.
Jag och husse lyssnar på instruktionerna.

Här ser ni kursledare Catharina Lundberg som använder mig och husse som visningsobjekt. Vi visar hur det ska gå till! Här demonstrerar jag en s k Place board. En läda som jag ska sitta på och vara koncentrerad och som en start för stadga, apport och inför fältarbete

Här är vi alla tre och ”Place boarden” på bild.

Vi avslutade dagen med vattenapportering och sök. Det var jättekul! Det är superroligt att bada och simma. Jag måste bara komma i håg att apporten ska lämnas till husse. Vi fixar det!

Publicerad i Min vardag
En kommentar på “Nationaldagsfirande med jaktkurs
  1. Ann Lundin skriver:

    Så spännande med jaktkurs! Önskar att jag kunde vara med! Häsningar Gamlamamla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*