Novemberblött och grått

Hej alla!

Jag tycker det har varit en lite trist månad. Det har varit en väldigt blöt november. Lite ljust var det dock av snön som låg kvar någon vecka men sen blev det varmgrader 🙁 Matte springer mest omkring och letar efter saker. Lite träning har dock gjorts men nu måste det göras inne. Idag laddar vi för viltspårmiddag med goda viltspårvänner. 2014 var första gången och då firades mitt svenska viltspåchampionat och sedan dess har vi hållt i och ikväll är det sjätte året i rad. Detta år är det lilla Kaizas tur att firas. Grattis till henne när hon blivit svensk viltspårchampion i år!!

2014 på vilspårmiddagen!
Jag och mormor på promenad då första snön kom.
Här var det ljust och vackert någon dag. Jag gillar snön!

Imorgon ska matte på kurs med Jana Himmel. Jag hoppas att hon lär sig nya nya trix och får tips på bra träning. De ska också jobba med något som kallas TSB-modellen. Ja, ja vi får se vad hon kan lära sig 😉

Publicerad i Min vardag
En kommentar på “Novemberblött och grått
  1. Kaiza Kavat skriver:

    Tack för en jätte trevlig kväll med super god mat, dryck och trevligt sällskap. Tack så mycket för gratulationen till mitt SE VCH! /Kaiza 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*