Jul!

Hej allihop!

Nu är den goda Julen snart här. Matte skulle försöka sig på att göra julkort genom Önskefoto. Det kan man säga inte helt gick vägen. Postnord verkar ha tappat bort dem. Matte säger att vi får hoppas att de kommer imorgon, så vi skicka dem och det får bli en Nyårshälsning. Hemma hos oss är det full rulle med alla Cervinare av den yngre sorten. Det blir många klappar och imorgon ska vi klä granen och fira lilla Julafton hos mormor och morfar. Jag hoppas att jag får något att leka med i mitt paket.

Vi har vinter och jag visar några finbilder från dagens promenad samt en video där jag och matte tränar kommandot ”härma”.

God Jul och ett Gott Nytt År

önskar vi Er alla från oss på Hallosbacken

Vi tränar på det nya kommandot ”härma”!
Publicerad i Min vardag
En kommentar på “Jul!
  1. Ann Lundin says:

    Fick ni en gran som luktade gott!? God Jul på er alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*