Nose Work och Rally

Matte har kört hårt med mig den senaste månaden. Vi har varit med på Online tävling i Rallylydnad som arrangerades av Springer Mellan. Matte valde fortsättningsklass då hon har svårt att ha mig i koppel. Hon är lite vimsig och som ni kan se på filmen är hon inte tydlig när vi ska snurra.

Matte och jag ville prova något nytt så vi anmälde oss till en nybörjarkurs i Nose Work och då fick husse filma. Under kursen fick vi prova på alla varianter av sök. Behållare, inomhus, utomhus och fordon. Mitt i kursen anmälde vi oss till ett doftprov i Klass 1. Det klarade vi! Se bildbeviset nedan.

Idag har vi avslutat Nose Work kursen och erhållit ett vackert diplom. Matte är så stolt.

Nedan visar vi lite filmklipp från både kurs och hemmaträning.

Men den största händelsen är att jag fått en minihusse och matte och husse har blivit farmor och farfar!

Publicerad i Min vardag
En kommentar på “Nose Work och Rally
  1. Kaiza Kavat skriver:

    Oj oj oj va duktig du är Thea, och matte också förstås. 😉 Grattis till lilla människovalpen och till din matte som fyllt år. Här tränas det apportering både på land och i vatten. (Har hört något om jaktprov…..)Hoppas att vi kan ses i sommar!
    Hälsningar Kaiza 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*