Besök från Sunnansjö

Hej igen!

I torsdags fick vi besök av Kaiza, Eva-Lis och Håkan. De uppvaktade min matte som nyligen fyllt år. Hon fick ett jättefint armband från Skultuna. Jag såg att hon blev jätteglad och det passade perfekt.

De åt lunch hos oss och efter det begav vi oss till Malungfors och Brukshundklubben för att aktivera oss med Nose Work. Jag provade fordonssök med hela tretton gömmor på bilen. Det gick lite snabbt och jag var/är väldigt hungrig. Det vill säga godisfixerad och lite okoncentrerad, enligt min matte. Hon måste ju förstå att när jag löper kan jag inte tänka på allt!

Vi har också varit med på online-tävling igen och även denna gång valde matte Fortsättningsklassen. Matte lämnade inte in filmen när hon hade så fula kläder. Jag tror att vi fått någon mer poäng om hon gjort det. På den filmen när hon tycker att hon har riktiga kläder har ju jag lite bråttom och hon är lite otydlig. Ja, ja det spelar ingen roll för alla träningar inför filmandet har varit så roliga, äntligen har jag fått fart på matte. Husse säger dock, att det ibland är mattes koncentration som brister och jag är beredd att hålla med. Hur kan hon gå så snävt, så att jag måste trampa på konen kan man ju undra?!

På dagens promenad såg vi sex älgar, två kor med kalvar, en oxe och en ”fjoling”. Matte fick med ”fjolingen” på bild.

Publicerad i Min vardag
En kommentar på “Besök från Sunnansjö
  1. Kaiza Kavat skriver:

    Tack för senast! Det var en jätte trevlig dag och Nose Work gillade jag verkligen. I går hade vi träning här hemma. Va duktig du är på Rally! Det tror jag inte att husse och jag börjar med. Matte och husse hälsar! /Kaiza 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*