Trevliga aktivteter i augusti.

Nu är sommaren snart slut. Jag kan tycka det är skönt. Nu har skogfågeljakten börjat och vi tycker alla att det är toppen. Matte sa att dagen igår var magisk. Elva tjädrar fick jag fart på och husse bommade, vilket förstås var lite tråkigt.

Matte och husse försöker sig på en selfie. Ni ser ju själva!

Matte och jag har också tävlat i Nose Work. Jättekul, tycker vi. Domaren skriver att jag är fokuserad, matte är överlistad (hi, hi).

Lite rallydnad med olika tempon och fokus på fotgående har vi också hunnit med.

Nästa inlägg hoppas jag blir med en fågel i munnen:)

Matte fick äntligen sin födelsedagspresent, kul!
Publicerad i Min vardag
En kommentar på “Trevliga aktivteter i augusti.
  1. Ann Lundin skriver:

    Vilken fin present matte fick! Jag gissar att det är en Thea! Vilket härligt liv ni har där uppe! Duktig tjej som stöter så mycket fågel men husse får nog börja skjuta lerduvor så att han träffar nästa gång! Jag tycker att ni fick till en riktigt bra selfie! Hälsningar gamlamamla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*