Mer Pernilllaträning

Hej alla!

Kursdags igen och med vår favorit Pernilla. Här visar vi en liten blandad kompott: Tabata (lek-paus och sedan lek, arbete, vila osv), omvänt lockande, riktningsrutan, kaninen, buga. Så många nyttigheter och allt är roligt att lära sig.

Vi fick ett uppslag av ”Gamla-mamla”, att om det blev Freestyle, så skulle vi ta Gärdebylåten. Nu var det egentligen inte Freestyle som vi tränade utan uppbyggnad med tricks, fysik m m som vi ska använda för att vi ska ha skoj 🙂 Se exempel ovan. Hur som helst gjorde matte ett program i stunden som vi visar och oj vad det var skoj. Toppenkul!!

Pernillaträning
Jag gillar att ha koll på matte!
Pernillaträning
Som sagt bra med koll vare sig jag ligger eller sitter;)
Pernillaträning
Matte säger att jag är världens bästa hund.

Sammanfattnigsvis en underbart härlig och rolig träningshelg. Husse var också med och stod för markservicen. Pernilla kallade dem Piff och Puff. Jag undrar vem som är vem!?

Fler bilder hittar ni i galleriet här!

Publicerad i Min träning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*